aanbod

 

 

 

Groepen zijn maximaal 6 rijders groot.

REDSKI-OFFROAD organiseert endurotrips in het gebied rond Janowice Wielkie vlakbij het gehucht Komarno in Polen. Een dagreis vanaf Nederland, 850 km gerekend vanaf Doetinchem.

 

Redski-Offroad heeft besloten om vanaf seizoen 2017 te verhuizen naar een andere accomodatie. We zijn ervan overtuigd dat we bij pension Ela een verblijf hebben gevonden dat beter aansluit bij de wensen en verwachtingen die we de afgelopen tijd van onze gasten hebben ontvangen.

 

Je verblijft in een nabij het plaatsje Radomierz. Hier vindt je ruime 3-persoons kamers. een eetzaal en een grote veranda waar je bij mooi weer heerlijk kunt zitten om na te praten en een biertje te drinken. Verder is er op het terrein een overkapte barbeque met zitgelegenheid.

De motoren worden 's avonds in een ruime en degelijke garage gestald en het hele terrein is omzoomd met een hekwerk . De poort gaat 's nachts uiteraard op slot.

Na het ontbijt maak je kennis met de Poolse gids die je de komende drie dagen op de meest fantastische routes zal meenemen. De afgelopen jaren heeft hij samen met mij kilometers route verkend en gemaakt. Als vaste narijder en local heeft hij een schat aan ervaring.

Hij rijdt routes zoals de groep ze graag wil rijden. Soft of extreem. Snel of relaxed, u vraagt hij rijdt. Duitse communicatie is geen probleem.

Vertrek zal tussen omstreeks 10 uur 's ochtends zijn, het einde van een dag rijden is in de regel richting 17.00 uur.

Het avondeten zal tegen 18.30 uur klaar staan, dus je hebt tijd genoeg om je motor na te lopen en klaar te maken voor de volgende dag.

 

Goede voorbereiding is het halve werk, probeer ervoor te zorgen dat je motor goed geprepareerd is. Brandstof op route is geen probleem, er zal er op tijd worden gestopt bij een tankstation. Ook 2-takten komen makkelijk rond.

 

ADVIES: Zorg altijd voor een WA-extra verzekering !!

 

Hieronder het programma:

Redski Offroad event

Aankomst donderdagmiddag of avond op locatie.

Vanaf Vrijdag dagelijks ontbijt om 09.00 uur.

Vanaf Vrijdagavond dagelijks diner om 18.00 uur.

Vrijdag vanaf 10.00 uur rijden.

Zaterdag vanaf 10.00 uur rijden.

Zondag vanaf 10.00 uur wéér rijden !

Maandagochtend ontbijt (tijd in overleg).

Aansluitend vertrek naar Nederland.

 

Denk o.a. aan:

Complete set papieren incl. groene kaart.

Rijbewijs.

Poolse valuta of pin contant geld zodra je Polen inrijdt.

 

 

We rijden in groepen van maximaal 6 rijders ! Dit om iedereen lekker te laten doorrijden zonder erg lang op elkaar te moeten wachten. De gids is tevens motorfietsmonteur en beschikt over een eigen werkplaats. In geval van pech onderweg erg makkelijk.

 

In Polen zijn de offroad mogelijkheden vele malen groter dan in Nederland, toch is ook hier niet alles onbeperkt en toegestaan. Sommige gebieden zijn echt verboden, in andere streken wordt rijden getolereerd en op plaatsen kun je ongestoord lekker rijden. Besef echter altijd dat we te gast zijn en rijdt met respect voor natuur en lokale bevolking. “Coureurs” en motoren met “blafpijpen” kunnen beter thuisblijven. Vergunning en/of toestemming te hebben voor het rijden in diverse gebieden heeft niemand. Bij aanhouding door bospolitie bedraagt de bekeuring € 250 per persoon.

 

RIJDEN IN POLEN DOE JE OP EIGEN RISICO!

Vergunning of toestemming heeft niemand !

 

Redski-Offroad rijdt nooit vaste routes maar koppelt mooie paden, klimmen en passages aan elkaar. Daarom is geen dag en arrangement hetzelfde !

 

 

Prijzen / voorwaarden:

Opgave voor een arrangement kan als je zelf een 6-tal rijders verzameld hebt. Zodoende weet je precies welk nivo je te verwachten bent als je het bos ingaat.

 

Prijs voor 3 dagen fantastisch off-road rijden in Polen voor 2018:

€ 325,=

 

Dus:

• De prijs voor een 3 daagse rijtrip incl. 4 overnachting, ontbijt en avondeten (3x) bedraagt € 325,= ( 6 deelnemers).

 

INSCHRIJVEN/OPGAVE:

Opgave doe je door middel van een e-mail naar: info@redski-offroad.nl onder vermelding van je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

 

Je reservering wordt bevestigd nadat binnen 2 weken na opgave 50% van de totale reissom is overgemaakt.

Uiterlijk 2 weken voor vertrek dient het gehele bedrag te zijn overgemaakt op rekening:

Rabobank: NL67RABO0114331197 tnv REDSKI-OFFROAD.

 

Bij annulering binnen 14 dagen voor vertrek blijft 50% van de reissom verschuldigd.

Bij annulering binnen 7 dagen voor vertrek blijft de GEHELE reissom verschuldigd!!

 

RESTITUTIE ZAL NIET WORDEN VERLEEND !!

 

 

 

 

Copyright 2014 Redski Offroad